تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/12/22 - 09:06
کد خبر: 498940

جذب یک وزیر در دانشگاه تهران؛

انتقال وزیر علوم از بوعلی همدان به دانشگاه تهران/ پشت پرده جذب وزیر علوم در دانشگاه تهران چیست؟ +سند

انتقال وزیر علوم از بوعلی همدان به دانشگاه تهران/ پشت پرده جذب وزیر علوم در دانشگاه تهران چیست؟ +سند

با گذشت چند ماه از انتشار اولین اخبار راجع به «تخلفات پژوهشی» در دانشگاه تهران، سندی از «ششصدو نود و هفتمین جلسه هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه تهران که در تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲» برگزار شده است به دست رسیده است، که طبق سند نامبرده در جلسه مزبور «موضوع انتقال محمد علی زلفی گل از دانشگاه بوعلی سینا همدان به دانشگاه تهران» مطرح می‌شود و با اتفاق آرا مورد موافقت اعضای کمیته جذب قرار می‌گیرد.

به گزارش سرویس صنفی آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در روزهای اخیر اخباری از تخلفات مختلف برخی از اساتید و مسئولان دانشگاه تهران به گوش می‌رسید، طی گزارشات قبلی که توسط منابع آگاه این دانشگاه در گذشته به «خبرنامه دانشجویان ایران» واصل شده بود، به موضوعات تخلفات علمی و جرم‌های پژوهشی که هنوز نیز مسکوت مانده است پرداخته شد.

  بیشتر بخوانید: سناریوی تکراری تخلفات علمی در دانشگاه تهران/ ماجرای تخلفات پژوهشی در دانشگاه تهران چیست؟

 

***عکس سند ارسال شده

حال با گذشت چند ماه از انتشار اولین اخبار راجع به «تخلفات پژوهشی» در دانشگاه تهران، سندی از «ششصد و نود و هفتمین جلسه هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه تهران که در تاریخ 1402/07/2» برگزار شده بود به دست رسیده است، که طبق سند، نامبرده در جلسه مزبور «موضوع انتقال محمد علی زلفی گل از دانشگاه بوعلی سینا همدان به دانشگاه تهران» مطرح می‌شود و با اتفاق آرا مورد موافقت اعضای کمیته جذب قرار می‌گیرد.

با نگاهی بر این اتفاق و نوع ارتباطی که بین محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران و محمد علی زلفی گل، وزیر علوم دیده می‌شود آیا می‌توان یکی از عوامل مسکوت ماندن ماجرای تخلفات پژوهشی این دانشگاه و عدم پیگیری آن با وجود رسانه‌ای شدن‌ آن‌ها را نیز در این حکایت دانست؟

حال به نوعی می‌توان گفت دیگر جای رئیس و مرئوس تغییر کرده است و سوالی پیش می‌آید که آیا اگر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم نبود امکان انتقال وی از دانشگاه بوعلی همدان به دانشگاه تهران بود؟

آیا این مورد که رئیس دانشگاه تهران منصوب وزیر علوم است در انتقال زلفی‌گل به این دانشگاه تاثیری داشته است؟ علاوه بر این یکی از موضوعات بحث برانگیز در این خصوص عدم پاسخگویی و شفاف سازی مسئولان در سطح دانشگاه و وزارت علوم درخصوص گزارشات منتشر شده از تخلفات پژوهشی بوده است.

با این اوصاف، ضمن اینکه بی طرفی دانشگاه تهران در بررسی تقاضای وزیرعلوم برای انتقال به دانشگاه تهران محل تردید است آیا بی طرفی وزیرعلوم نیز در نظارت بر اقدامات رئیس دانشگاه و تخلفات احتمالی این دانشگاه نیز به طور جدی زیر سوال نرفته است؟ از سوی دیگر، این اقدام به نوعی سوء استفاده از جایگاهی محسوب می گردد که نیاز به توضیح و پاسخ‌های قانونی و مستدل دارد.

حال باید دید واکنش وزارت علوم به این گزارش و گزارشات قبلی مبنی بر تخلفات پژوهشی در دانشگاه تهران چه خواهد بود؟

گزارش از مسلم خلخال

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
1402/12/23 - 21:49

چنین وزیری امین نیست و باید در لحظه عزل شود.
متاسفم برای آقای رئیسی با آن شعارهای فریبنده و چنین وزیر علوم رانت خواری.
غلامی
1402/12/24 - 08:02

اگر قرار باشه هر وزیری تقاضا های خودش را به منصوب های خودش بده و اونها اطاعت کنند، چه خواهد شد؟
دانشگاه تهران عجب انتقال هایی دارد ! انتقال وزیر به دانشگاه!
نجفی برزگر
1402/12/24 - 08:12

تشکر از خبرهای داغ شما
ان شاالله ریاست محترم جمهوری واکنش خوب و مناسبی نشان می‌دهند
فرموده اند خط قرمز دولت مبارزه با فساد مسئولان است و
مطمئن هستیم اقدام می‌شود بشمارید روز ها را ..
امین حیایی
1402/12/26 - 17:26

خاک بر سرشون ،بدبخت کردند همه رو رفت متاسفم برای دانشگاهیان
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top